TIJDELIJKE ACTIE

Laatste ronde: Beschikbare plekken 12 (van de 25)

Voor ambitieuze online ondernemers

Al je online marketing kennis binnen handbereik

Word lid van de exclusieve community van De Ideale Website en leer alles over SEO, online marketing, webdesign en nog veel meer. Laat jouw onderneming groeien door het volgen van en mee te doen met de live sessies.

Jouw succes is mijn succes!

De Ideale Website community is gericht op het verbeteren van jouw kennis op het gebied van SEO, online marketing, webdesign en nog veel meer. Zo leer jij in no time hoe je meer websitebezoekers krijgt en hoe je die bezoekers omzet in klanten.

Door het delen van alle kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen 15 jaar, hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Samen met de kracht van verbinding kom je via deze community in contact met andere gelijkgestemden die tegen dezelfde uitdagingen aan lopen. Je bent niet alleen en ik help je graag. Ben jij klaar voor deze nieuwe stap naar succes?

sven-kersten
Je bent echt niet de enige

Herken je dit?

 • Jouw website is al een tijd "live" en je weet niet zeker of deze de gewenste resultaten oplevert.
 • Lokale klanten kunnen je bedrijf niet vinden.
 • Je hebt geen idee waar je moet beginnen als het gaat om vindbaarheid in Google.
 • Je hebt niemand die je snel kan helpen als er iets is met je website.
 • Jouw concurrenten hebben hun online aanwezigheid verbeterd en je bent bang dat ze je inhalen.
 • De telefoon gaat niet meer over en je ontvangt minder e-mails dan je zou willen.
 • Je website is traag en daardoor loop je klanten en verkopen mis.
 • Je maakt je zorgen over je verkoopcijfers, omdat ze niet laten zien wat je had verwacht.
 • Je wilt graag meer terugkerende bezoekers.
 • Je hebt het gevoel dat je huidige marketingstrategie niet genoeg geld oplevert.
Stap vooruit

Stilstaan is achteruit gaan

Hoe zou het voor je zijn als je meer bezoekers op je website krijgt? En die bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden, zodat je meer omzet krijgt zonder dat je hier dag en nacht mee bezig bent? Want dat is wat een goede marketingstrategie in combinatie met SEO voor jouw business kan doen en je gaat leren in de community.

Als je geen stappen durft te zetten, kom je ook niet vooruit. En als jij het niet doet, doen jouw concurrenten het wel. Voor je het weet blijven jouw toekomstdromen ook echt dromen... Tijd voor actie dus!

Jij maakt het verschil

Het is jouw bedrijf en jij bent de sterkste schakel, maar je hoeft het niet alleen te doen. De Ideale Website community is er ook voor jou.

stap-vooruit-business-groei
Samen sterk ondernemen

Kom ook bij de club!

 • Toegang tot de gehele community
 • Live Q&A's waar je al je vragen stelt
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Cursussen over SEO en online marketing
 • Toegang tot alle challenges
 • Alle video-opnames terugkijken
 • Alle premium artikelen
 • Directe e-book downloads
 • Een groep van enthousiaste ondernemers
Focus

Met een goede focus haal je doelen

Haal je doel

Vanaf het moment dat ik ben gaan werken aan gerichte doelen in mijn bedrijf, ben ik enorm gaan groeien. Daarom is het nodig om eerst een goede strategie op te zetten om vervolgens je plannen uit te voeren. De tools in de community helpen je hierbij.

Veel ondernemers zoals jij en ik hebben vaak de beste ideeën. We zien overal brood in en hebben al snel inspiratie om hier iets van te maken om anderen te helpen, maar ook om er uiteindelijk zelf iets aan te verdienen.

Hoe makkelijk is het om aan iets te werken, het niet af te maken en te starten aan 'the next big thing'. Herken je dit ook?

Wil jij ook meer uit je business halen, dan heb ik iets moois voor je!

doelstelling-halen
Reviews

Wat zeggen anderen

Joannette Riddersma
Joannette Riddersma
5.0

Sven heeft een enorme kennis van SEO en websites. De training met meerdere modules over Google Analytics 4 wordt erg fijn en helder uitgelegd.

"De service die Spixels.nl biedt is fantastisch, Sven denkt altijd nèt wat verder dan dat ik doe, geeft een seintje wanneer er een nieuwe ontwikkeling beschikbaar of nodig is en doet wat hij belooft. Ik raad hem zelfs aan bij mijn klanten!"

Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
5.0

Sven, dank je wel voor je input en goede werk, zeer kundig, ik kom graag bij je terug.

Berna
Berna
5.0

Mijn website is bij Sven in goede handen. Wat ik fijn vind is dat de lijntjes kort zijn en ik altijd snel en adequaat een reactie krijg, ik heb wel anders meegemaakt! Ook denkt Sven mee en komt met goede ideeën en oplossingen. Blij met jou Sven!

We hadden een paar aanpassingen nodig aan de website die ik zelf niet kon doen. Spixels heeft ons snel en prettig geholpen en de website aangepast!

Sven heeft enorm veel kennis, denk écht goed met je mee en staat open voor eigen ideeën.

Geprikkeld met kennis

Krijg toegang tot de live groep calls

Geen vooraf opgenomen webinars, maar echte interactie met leden uit de groep. Je wordt meerdere keren per maand geprikkeld met online marketing kennis waar je het bestaan niet van wist. Als je niet weet dat iets bestaat, dan zul je er ook nooit over na gaan denken.

Of het nu gaat om een live Q&A waar jij je vragen mag stellen, een exclusieve webinar die alleen in de community gegeven wordt of een challenge om je die schop onder je kont te geven.

Laat je inspireren en leiden door de online marketing ervaring van anderen en ga direct aan de slag.

online-marketing-qa

Vraag en antwoord (Q&A)

Loop je ergens tegenaan met je website? Heb je alles al geprobeerd, maar kom je niet verder? Is je website niet snel genoeg? Of krijg je niet genoeg bezoekers omdat je website ergens op pagina 10 in de zoekresultaten staat?

Voor deze (en alle andere) vragen kun je terecht in de live Q&A groep calls waar ik en andere ondernemers jouw vragen met alle aandacht beantwoorden.

online-marketing-agenda
Spixels - Community - Website feedback sprint

Website feedback sprints

Je loopt vast op je website. Je hebt er alles aan gedaan om gevonden te worden in de zoekmachines en je bent ervan overtuigd dat jouw website je doelgroep aanspreekt en je website die sales binnen moet halen.

Toch gebeurt dit niet. Meld je website aan voor de website feedback sprint en we gaan samen jouw website onder de loep nemen om te zien waar je jouw website kunt optimaliseren.

Twee paar ogen zien meer dan één!

Kennis sessies

Geen vooraf opgenomen webinars, maar een live kennissessie waarin je geprikkeld wordt en inspiratie krijgt om jouw onderneming te laten groeien. Zo blijf je op de hoogte van de laatste online marketing trends en krijg je een kijkje achter de schermen bij Spixels. Er komen casestudies aan bod en ik laat je zien welke tools ik gebruik om mijn doelen te halen.

Spixels - Community - Masterclass
Spixels - Community - Opnames

Opnames terugkijken wanneer je wilt

Jij als ondernemer hebt het druk, dat begrijp ik. Daarom worden alle live groep calls opgenomen en speciaal voor jou beschikbaar gesteld in de community.

Zo kun jij op ieder moment van de dag, wanneer het jou uitkomt de opnames terug kijken in de community. Die belangrijke meeting kan gewoon door gaan!

De ideale website

Jouw succes is mijn succes!

Community

De Ideale Website

In deze exclusieve groep van gelijkstemden ga jij stappen maken in je eigen onderneming. Dit platform is een bron van kennis die je uren per dag oplevert. Mijn kennis van de afgelopen 15 jaar zorgt ervoor dat jij het wiel niet nog een keer hoeft uit te vinden. Je krijgt een podium waar je je vragen kunt stellen en waar je een eerlijk antwoord krijgt van iemand die daar al is geweest.

Community-Desktop-iPhone-2
Community-iPhone-App

Alle online marketing kennis in je broekzak

Snel je vraag stellen of je buddy een antwoord geven terwijl je in de lift staat? De iPhone app is beschikbaar in de Apple Appstore. De Android app volgt binnenkort in de Google Play Store.

Volg een online training, schrijf een bericht, open een groepscall en nog veel meer.

Samen sterk ondernemen

Kom ook bij de club!

 • Toegang tot de gehele community
 • Live Q&A's waar je al je vragen stelt
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Cursussen over SEO en online marketing
 • Toegang tot alle challenges
 • Alle video-opnames terugkijken
 • Alle premium artikelen
 • Directe e-book downloads
 • Een groep van enthousiaste ondernemers
Joannette Riddersma
Joannette Riddersma

Sven heeft een enorme kennis van SEO en websites. De training met meerdere modules over Google Analytics 4 wordt erg fijn en helder uitgelegd.

Ina van Berkum
Ina van Berkum

Ik ben super blij dat ik de training bij Sven kon volgen. Gewoon doen wat de video zegt. Zelfs ik kon het voor elkaar krijgen. Google Analytics 4 draait nu perfect in mijn webshop.

Meer, meer, meer

Wacht, er is meer!

Online cursussen

In de community vind je ook een academie waarin je meer leert over SEO, conversie-optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, websites maken en nog veel meer.

Je krijgt niet alleen toegang tot al het lesmateriaal, maar je krijgt ook de mogelijkheid om te bepalen wat jij terug ziet in de academie. Ik maak de content graag voor je.

Waarom zou je apart voor een cursus betalen om deze vervolgens op de plank te leggen 'voor later' als je direct toegang kunt krijgen tot alle cursussen binnen deze community? Bij Netflix hoef je toch ook niet apart te betalen als je een serie wilt bingewatchen?

Community-Academie
BONUS

Je krijgt ook toegang tot:

Spixels - Community - Code Snippets

WordPress code snippets

Heb je een WordPress website en wil je die dynamischer maken, zodat het je tijd gaat besparen? Bijvoorbeeld een jaartal in je footer die om 0.00 uur tijdens oud en nieuw automatisch wijzigt naar het nieuwe jaar als jij aan de champagne zit? Dat kan met code snippets.

Mis je een snippet? Dan voegen we die toe als het kan!

Masterclass: Strategische Salespage

Start met je belofte! In deze masterclass vertel en laat ik je voorbeelden zien van salespages waar strategisch over na is gedacht. Waar begin je mee en waar sluit je mee af. Maar vooral, begin niet direct met je aanbod/oplossing.

Volg de Know, Like, Trust, Buy fase en speel in op de psychologie van je bezoeker door goed na te denken over je salespage.

Strategische-Salespage-Masterclass-1-624x351
WordPress-sneller-maken-met-1-plugin-Masterclass

Masterclass: WordPress sneller maken met één plugin

Je website sneller maken kun je al doen met één plugin. Tijdens deze Masterclass laat ik je zien hoe snel mijn blog pagina nu scoort en wat er gebeurt als ik de plugin uitschakel.

Vervolgens loop ik samen met jou door deze plugin heen en laat ik je in 1 uur zien welke instellingen het belangrijkste zijn. Welke je eenvoudig kunt toepassen en waar je echt even voor moet gaan zitten.

DIT KRIJG JE ALS JE JE VANDAAG AANMELDT:

 • Levenslange korting op je membership;
 • Toegang tot de app op IOS en Android;
 • VIP voorrang in de website feedback sprint, zodat we jouw website live eerder gaan beoordelen in de groep call;

De beste bonussen, alleen voor jou!

Als je nu besluit om deel te nemen aan deze waardevolle community dan krijg je naast de 30 dagen niet goed geld terug garantie een Lifetime korting t.w.v. EUR 323,- per jaar

Om je te bedanken voor je deelname in deze opstartfase geef ik je je leven lang korting op je lidmaatschap, iedere maand weer, zolang je lid blijft.

Door lid te worden van deze exclusieve community:

 • Krijg jij toegang tot een bron van kennis waarmee jij jouw onderneming gaat laten thriven;
 • Je weet precies waar je op moet letten als je je website online zet;
 • Je leert direct van al mijn fouten die ik de afgelopen 15 jaar heb gemaakt, zodat jij ze niet meer hoeft te maken;
 • Je komt erachter wie jouw doelgroep is;
 • Jouw website is niet voor jou, maar voor je klant. Hier ga je op in spelen.
 • Heb jij altijd antwoord op online marketing vragen van experts die weten waar ze over praten;
 • Je komt in een groep van gelijkgestemden waar je hetzelfde doel mee deelt. Online succes!
 • En meer...

De investering?
Deze exclusieve community is onbetaalbaar. Ik deel mijn bewezen kennis met jou, omdat ik weet dat het je succesvol kan maken. Normaal gesproken vraagt dit slechts een investering 60,- per maand om toegang te krijgen tot deze exclusieve community met gelijkgestemden.

Er loopt nu een tijdelijke actie!
Als je vandaag beslist dan krijg al deze bonussen en een lifetime korting zolang je lid blijft vanaf 33,- per maand (bij een jaarlidmaatschap!)

Wat gaat het je kosten als je deze kennis van verschillende platformen af moet halen en fouten maakt die je niet hoeft te maken?

Wil jij toegang tot een exclusieve groep met gelijkgestemde ondernemers die meer uit hun onderneming willen met behulp van online marketing, zodat je efficiënter werkt, meer klanten aantrekt en dus meer omzet maakt? Meld je dan nu aan!

FAQ

Veelgstelde vragen

We hebben het allemaal druk en een volle agenda. Ik snap dat je niet bij alle live zoom calls aanwezig kunt zijn. Daarom neem ik ze allemaal voor je op, zodat je ze terug kunt kijken wanneer je wel tijd hebt.

Deze community is de eerste stap naar succes in je business. Jij kan dit en ik ga je daarbij helpen!

De waarde van deze online marketing community is onbetaalbaar.

Jij leert niet alleen van de fouten die ik in de afgelopen 15 jaar heb gemaakt, maar ook van de successen die mijn klanten hebben behaalt.

Het vraagt slechts een kleine investering om toegang te krijgen tot alle online marketing kennis die je nodig hebt.

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen?

samen-sterk-ondernemen
Prijs gaat hierna omhoog

Beschikbare plekken 12 (van de 25)

Community per jaar

720,- 397,-

Inbegrepen:

 • Toegang tot de hele community
 • Maandelijkse Live vraag en antwoord sessies
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies met praktische tips over SEO en andere online marketing pilaren
 • Alle bestaande en nieuwe online marketing trainingen
 • Alle challenges voor direct resultaat
 • Alle video opnames terugkijken wanneer het jou uit komt
 • Premium artikelen die je inspireren
 • Directe ebook downloads
 • iPhone App
 • Android App (bijna live)

Maximaal 25 ondernemers!

Community per maand

60,- 37,-

Inbegrepen:

 • Toegang tot de hele community
 • Maandelijkse Live vraag en antwoord sessies
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies met praktische tips over SEO en andere online marketing pilaren
 • Alle bestaande en nieuwe online marketing trainingen
 • Alle challenges voor direct resultaat
 • Alle video opnames terugkijken wanneer het jou uit komt
 • Premium artikelen die je inspireren
 • Directe ebook downloads
 • iPhone App
 • Android App (bijna live)

Maximaal 25 ondernemers!

niet-goed-geld-terug

100% niet goed geld terug garantie binnen 30 dagen!

Het moet gewoon goed zijn. Jouw succes is mijn succes!